Slide 1 tuintotaal
Image is not available

Welkom bij Tuin Totaal Werkendam!

TUINEN OM LEKKER
in te leven!
Slide 2 tuintotaal
Image is not available

Welkom bij Tuin Totaal Werkendam!

TUINEN OM LEKKER
in te leven!
Slide 3 tuintotaal
Image is not available

Welkom bij Tuin Totaal Werkendam!

TUINEN OM LEKKER
in te leven!

TuinTotaal ontwerpt tuinen en legt tuinen aan met uw wensen als uitgangspunten. U kunt rekenen op onze deskundige adviezen om al uw tuinwensen in de praktijk te brengen. Met TuinTotaal heeft u alles in één hand. Wij ontwerpen tuinen, leggen tuinen aan, onderhouden tuinen, tuinoverkappingen maken wij écht op maat en wij verzorgen straatwerk. U bent met TuinTotaal verzekerd van vakmanschap en een professionele aanpak. TuinTotaal maakt van uw tuin uw nieuwe buitenkamer. Wij maken van elke tuin iets moois. Heeft u plannen met uw tuin? Neem contact met ons op.

TuinTotaal is gevestigd in Werkendam. Hovenier en eigenaar Peter Versluis voert elk tuinproject met de grootste zorg uit. Duidelijke afspraken en zijn persoonlijke aanwezigheid zorgen ervoor dat elke tuin wordt opgeleverd zoals met u is afgesproken.

Tuinontwerp

Een tuin aanleggen of een tuin renoveren begint met een goed tuinontwerp. In ons tuinontwerp zijn uw buitenwensen, ideeën en smaak onze uitgangspunten. TuinTotaal houdt vanzelfsprekend ook rekening de ligging van uw tuin. Wij ontwerpen een buitenruimte waarin u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die uw tuin biedt. Een tuin waarin alles klopt. Wij ontwerpen een tuin met een logische en ruimtelijke indeling en met een doordacht beplantingsplan, passend straatwerk, een goed lichtplan en indien gewenst een overkapping. TuinTotaal ontwerpt tuinen in verschillende stijlen; van siertuin tot moderne loungetuin en van bijzonder praktische en kindvriendelijke tuin tot balkon. Laat uw tuin ontwerpen door TuinTotaal. Maak een afspraak.

Tuinaanleg

TuinTotaal heeft alles in huis om uw tuin vakkundig aan te leggen. De aanleg van uw tuin voeren wij gestructureerd en efficiënt uit. U geeft de opdracht, TuinTotaal zorgt voor een feilloze uitvoering. In het werk nemen wij meteen het aanbrengen van een erfafscheiding, straatwerk, verlichting, speeltoestellen, zoals speelhuizen en het ingraven van een trampoline, drainage en een beregeningsysteem mee. Uw tuin wordt door TuinTotaal compleet opgeleverd. Bij de tuinaanleg gebruiken wij duurzame materialen en plant- en perkgoed van goede kwaliteit. Wij maken van elke tuin een plek om trots op te zijn. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw nieuw aangelegde tuin.
Laat uw tuin aanleggen door TuinTotaal. Maak een afspraak

Tuinonderhoud

Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. TuinTotaal onderhoudt uw tuin zorgvuldig en vakkundig. Wij zorgen voor het nodige maai- en snoeiwerk, bemesting en voor onkruidbestrijding. U zorgt er met een goed onderhoudsplan voor dat uw beplanting sterk en gezond blijft. U kunt bij TuinTotaal kiezen voor incidenteel onderhoud of voor een onderhoudsplan. Bij een onderhoudsplan maakt u afspraken over het periodiek onderhouden van uw tuin. Wij voeren dan wekelijks, maandelijks of per kwartaal alle kleine en grote onderhoudswerkzaamheden uit.
Plan uw tuinonderhoud. Informeer naar de mogelijkheden.

Straatwerk

Straatwerk is een onderdeel van uw tuin. Wilt u een terras aanleggen of vervangen of uw oprit of garagepad verharden? TuinTotaal is u graag van dienst. Wij adviseren u over uw straatwerk en verhardingen. Hierbij houden wij rekening met de gewenste uitstraling, de ligging, waterafvoer en het gebruik. Wij zorgen ervoor dat het straatwerk past bij uw woning en uw tuin. Kies voor straatwerk van TuinTotaal. Neem contact op

Overkappingen

Tuinoverkappingen, zoals veranda’s, loungeruimtes en terrasoverkappingen, maken van uw tuin een tweede ‘woonkamer’. U geniet nog van meer van het buitenleven met een prettig ingerichte en sfeervolle buitenkamer. TuinTotaal maakt tuinoverkappingen altijd écht op maat. Een overkapping sluit hierdoor altijd aan bij uw wensen. En de overkapping past bij de uitstraling van uw woning en uw tuin. TuinTotaal adviseert u met kennis van zaken over de ligging, indeling en het materiaalgebruik. Wij adviseren u ook over een buitenkeuken, bar, loungeruimte, verlichting, water- en warmtevoorziening. Uiteraard zorgt TuinTotaal voor een degelijke en duurzame constructie; wij werken voornamelijk met Douglas-hout. Ook de afwerking is van hoogwaardige kwaliteit. Met een overkapping van TuinTotaal geniet u nog meer van uw tuin. Laat uw adviseren over de mogelijkheden. Neem contact op.